Home    Intranet    Contact

Reportages


Opening Hof op 22 juni 2017

Wat is er de afgelopen weken veel werk verzet! Nog niet alles is helemaal klaar maar op donderdagochtend 22 juni is de Hof officieel geopend! Veel bewoners, medewerkers en vrijwilligers kwamen voor een kopje koffie naar de Hof. En ze kwamen niet alleen voor de koffie… Het hele huis rook heerlijk naar versgebakken stroopwafels. Helemaal uit het noorden van het land was er die morgen een heuse stroopwafelbakker in de Hof, die ter plekke de wafels bakte, wat een verwennerij!


Willy Timmerman vertelde over de reden waarom de Hof zo mooi verbouwt is: het moet een echte ontmoetingsplek worden waar iedereen welkom is voor een kopje koffie of een activiteit. Maar in de toekomst is het ook mogelijk om een gebakje, broodje of tosti te kopen. We willen graag de buitenwereld naar binnen halen en dat is goed te zien in de kleuren die gebruikt zijn voor de inrichting van de Hof. Aan de muur hangen foto’s van de omgeving van Kesteren, zo hebben we ook van binnen weer een doorkijkje naar buiten. Tijdens de officiële openingshandeling  zijn deze foto’s onthuld door medewerkers van het team Welzijn: Everarda en Klazina.
Heel erg bedankt voor de prachtige boeketten die er nu zin de zaal staan, ze zijn geschonken door de Aannemer Kees van Setten en de Binnenhuisarchitecte Margreet Leber.

Rest nog een speciaal woord van dank voor onze altijd  trouwe medewerkers van de technische dienst: Ap en Piet. Zonder jullie hulp was de verbouwing van de Hof in zo’n korte tijd nooit gelukt! 
 
 

Activiteiten


25-9-2017 Handwerken
26-9-2017 Spelletjes morgen, Gym
27-9-2017 Activiteit, Broodmaaltijd groep 1