Faciliteiten bij Anker

Wonen, welzijn en zorg

 

Faciliteiten van Anker 

Het Anker is klein in opzet, maar groot in het aanbieden van diensten. De afgelopen jaren is er goed geanticipeerd op ontwikkelingen in de ouderenzorg.

Het Anker beschikt op locatie Anker te Kesteren over een eigen wasserij en linnenkamer. Indien gewenst kunnen wij al uw was verzorgen. Voor de persoonsgebonden was ontvangt u maandelijks een aparte factuur. Om te zorgen dat de juiste was weer bij u terug komt, dient de was gemerkt te worden. U kunt losse merkjes bij ons bestellen. Wanneer u hier voor langere tijd komt wonen, kunt u eenmalig een abonnement betalen; alle volgende merkjes zijn dan voor rekening van het Anker.

Voor kleding die niet in onze wasserij gereinigd kan worden (bijvoorbeeld omdat het gestoomd moet worden) betaalt u de prijs die de leverancier ervoor rekent.
Uiteraard kunt u, indien gewenst, ook uw was door een familielid laten verzorgen. Afspraken hierover bespreekt u met uw contactpersoon van de zorg (EVV-er) en worden vastgelegd in uw persoonlijke Zorgleefplan (uw dossier met alle afspraken erin).

Wanneer u voor een verjaardagsfeest of andere bijeenkomst een grotere ruimte nodig hebt, dan kunt u diverse ruimten bij ons huren. In overleg met ons kunt u ook koffie en thee bij het Anker afnemen. Voor een overzicht van de actuele prijzen verwijzen we u naar onderstaande tarievenlijst.