Financial controller

 

Het Slot in Gameren, Huis ter Leede in Leerdam, Zorgcentrum Anker in Kesteren en Wittenbergzorg in Haaften hebben als vier protestants-christelijke stichtingen in Rivierenland besloten op de ondersteunende diensten te gaan samenwerken. Drie van deze zorginstellingen zijn op zoek naar een gezamenlijke financial controller voor 32 tot 36 uur.

WIJ VRAGEN VAN JOU

Als controller ben je de businesspartner en adviseur van de drie bestuurders op het gebied van de planning- en control cyclus.

We zoeken een financiële professional met ervaring in de ouderenzorg. Met jouw communicatieve vaardigheden informeer en adviseer je de bestuurders van de drie organisaties over de financiële bedrijfsvoering en de informatievoorziening. Thema’s zoals begroting, interim controle, jaarrekening, nacalculatie en de maandrapportage komen periodiek aan bod en hierbij is jouw inbreng van belang. Het is een uitdagende functie waarbij elke dag anders is. Je werkt samen met de financieel medewerkers / administrateurs van de verschillende organisaties.

Je hebt een relevante HBO opleiding afgerond en hebt minimaal 5 jaar werkervaring in het vakgebied in de ouderenzorg. Je bent sociaal vaardig, accuraat en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.
Je bent bereid regelmatig op de drie locaties aanwezig te zijn. Gedeeltelijk thuiswerken behoort tot de mogelijkheden.

WIJ BIEDEN

Wij beiden je een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheden binnen drie dynamische zorginstellingen. We vinden het fijn wanneer je de protestants christelijk identiteit respecteert of onderschrijft. Arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT, met een eindejaarsuitkering van 8,33% en een salaris conform FWG 60 of FWG 65 afhankelijk van ervaring.

Je komt in dienst van één van onze organisaties en werkt vanuit die positie ook voor de andere twee zorginstellingen.

MEER INFORMATIE EN SOLLICITEREN

Neem voor meer informatie over de vacature contact op met Peter de Wit, bestuurder van Wittenbergzorg  via telefoonnummer: 06-54 77 86 31.
Solliciteren kan door een motivatiebrief en CV te mailen naar:  pdwit@wittenbergzorg.nl