LEERLING VERZORGENDE IG

 

VACATURE
LEERLING VERZORGENDE IG

Minimaal 20 uur per week werkzaam in de zorg

Wil je graag doorgroeien binnen de zorg of heb je altijd al in de ouderenzorg willen werken?  Dan bieden wij je de mogelijkheid om als leerling verzorgende IG aan de slag te gaan.

Als leerling verzorgende IG combineer je werken en leren binnen de ouderenzorg. Er zijn diversen leertrajecten mogelijk. Het minimaal te werken uren in de praktijk is gemiddeld 20 uur per week, daarnaast krijg je een minimale vergoeding van 4 uur per scholingsweek. Bij indiensttreding ontvang je een leer-arbeidsovereenkomst voor de duur van je opleiding.

 JOUW PROFIEL
* Je verzorgt en begeleidt cliënten bij de persoonlijke verzorging;
* Je zet het welbevinden van de cliënt voorop;
* Je bent een teamspeler en vindt het belangrijk jezelf te ontwikkelen.

WIJ BIEDEN
Je een persoonlijke werkbegeleider die jou begeleiding biedt bij je theorie- en praktijkopdrachten voor je opleiding. Daarnaast is er aandacht voor jouw persoonlijke groei en een sterke motivatie voor nieuwe ontwikkelingen binnen de ouderenzorg. Je werkt in een enthousiast team. Het Anker kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een eindejaarsuitkering van 8,33% en een salaris conform de CAO VVT. De scholingskosten worden vergoedt door de het Anker. Tijdens je opleiding zal een werkgebeleider je begeleiden in je werkzaamheden en bij je schoolopdrachten.

MEER INFORMATIE
Neem voor meer informatie over de vacature contact op met de opleidingsadviseur Willeke Teunissen of via telefoonnummer: 0488 – 48 3250

SOLLICITEREN
Wil je aan de slag als leerling verzorgende IG bij het Anker?
Solliciteren kan door een motivatiebrief en CV voor 26 mei 2023 in te sturen naar sollicitatie@ankerzorg.nl t.a.v. afdeling P&O.