PASTORAAL MEDEWERKER

 

VACATURE

PASTORAAL MEDEWERKER

12 uur per week

Als pastoraal medewerker biedt je pastorale zorg op grond van Gods Woord aan bewoners welke passend is bij een ieders levensovertuiging en persoonlijke omstandigheden. Je bent laagdrempelig, tactvol en een verbinder. Je bent tevens een vraagbaak voor mantelzorgers en medewerkers op gebied van levensbeschouwelijke en ethische vraagstukken.

JOUW PROFIEL

  • Je beschikt over kennis van de mogelijkheden voor pastorale begeleiding van psycho-geriatrische bewoners of deelnemers en voert deze uit;
  • Je levert een bijdrage aan de begeleiding van bewoners die palliatieve zorg ontvangen;
  • Je begeleidt collega’s met identiteitsgebonden- of zingevingsvragen;
  • Je leidt meditaties die uitgesproken worden rond de christelijke feestdagen en bereidt deze voor. Ook stem je de liturgie voor samenkomsten rond feestdagen af met medewerkers welzijn.
  • Je beschikt over een HBO diploma Pastoraal werk of een gelijkwaardige opleiding.

WIJ BIEDEN

Een betekenisvolle functie binnen een dynamische organisatie. Verder bieden we goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT, zoals een eindejaarsuitkering van 8,33% en een salaris conform FWG 55 afhankelijk van opleiding en ervaring.

WIJ VRAGEN VAN JOU

Er is een functiebeschrijving beschikbaar op aanvraag. Neem voor meer informatie over de vacature contact op met Dick van Bodegraven (bestuurder) via telefoonnummer: 0488 – 48 3250.
Solliciteren kan door een motivatiebrief en cv vóór D.V. 30 maart 2024 te mailen naar:  sollicitatie@ankerzorg.nl.

sollicitatie@ankerzorg.nl.