Vacature Secretaresse

 

Secretaresse

12-16 uur per week

Ben jij een proactieve secretaresse en werk je graag in de zorg? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als secretaresse binnen zorgcentrum Anker ben je de steun en toeverlaat van de stafmedewerkers. Je werkt in een kleinschalig team van receptionisten, secretaresse en een managementassistente. Het is voor jou een uitdaging om collega’s van de staf te ontzorgen. Je kijkt vooruit, denkt mee, bent flexibel en je hebt een proactieve werkhouding.

JOUW PROFIEL

  • Je hebt bij voorkeur minimaal 3 jaar werkervaring als secretaresse;
  • Je hebt een afgeronde secretariële opleiding op MBO werk- en denkniveau;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je beheerst het Microsoft Office pakket en hebt affiniteit met geautomatiseerde informatiesystemen;
  • Je beschikt over tact en bent communicatief vaardig;
  • Je bent oplossingsgericht, stressbestendig en toont initiatief.

WIJ BIEDEN

Een leuke, zelfstandige baan voor 12 -16 uur per week in een enthousiast team. De werkdagen en -tijden worden in overleg bepaald. Zorgcentrum Anker kent goede arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering van 8,33% en salaris conform de CAO VVT inschaling FWG 35 afhankelijk van ervaring.

MEER INFORMATIE

Neem voor meer inhoudelijke informatie over de vacature contact op met Jenny de Jongh (managementassistente) via telefoonnummer: 0488 – 483250 (op maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag tussen 08.00 – 12.00).

SOLLICITEREN

Solliciteren kan door een motivatiebrief en CV, voor D.V. 2 januari 2023, te mailen naar: sollicitatie@ankerzorg.nl. De sollicitatiegesprekken zullen D.V. plaatsvinden in week 2 van 2023.