Vakantiewerk

In de vakantieperiodes maken we graag gebruik van de extra vrije tijd van vakantiekrachten.

 

Vakantiewerk bij het Anker 

Om de continuïteit van de zorgverlening aan onze bewoners ook tijdens de vakantieperiode te kunnen waarborgen, is de inzet van vakantiekrachten belangrijk. De selectie van vakantiekrachten zal, zoals altijd, zorgvuldig gebeuren. Al onze medewerkers worden zorgvuldig geïnstrueerd hoe te handelen in deze bijzondere tijd, dit zal ook het geval zijn met toekomstige vakantiekrachten.

 

Ben jij nog op zoek naar een vakantiebaan? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Welke mogelijkheden zijn er?
Afhankelijk van je leeftijd, ervaringen en opleiding zijn er verschillende mogelijkheden:

Zorg (leerling VIG of helpende)

  • Heeft zorg je interesse en/of kies je voor een opleiding in de zorg? We zijn op zoek naar (leerling)verzorgenden of helpende in de periode juni – september. Ben je op zoek naar een vakantiebaan, en heb je minimaal één stage voldoende afgerond? Stuur dan een mail met een CV. Vermeld daarin je adresgegevens, leeftijd, opleiding en de periode waarin je wilt werken. 

Woonbegeleider

  • Heeft zorg je interesse en/of kies je voor een opleiding in de zorg? We zijn op zoek naar woonbegeleiders in de periode juni – september. Ben je nog op zoek naar een vakantiebaan, en trekt het werken in de ouderenzorg je? Meld je dan aan als woonbegeleider voor op één van de afdelingen. Stuur een mail met een CV. Vermeld daarin je adresgegevens, leeftijd, opleiding en de periode waarin je wilt werken. Aanmelden mag vanaf 16 jaar.

Huishoudelijk medewerker

  • We zijn op zoek naar huishoudelijk medewerkers in de vakantieperiode. Het betreft de maanden juni – september. Iets voor jou? Stuur dan een mail met een CV. Vermeld daarin je adresgegevens, leeftijd, opleiding en de weken waarin je kunt werken. Aanmelden mag vanaf 15 jaar.

Receptiemedewerker

  • We zijn op zoek naar medewerkers voor de receptie in de vakantieperiode. Het betreft de maanden juni – september. 
    Is dit vakantiewerk dat bij jou past? Stuur dan een mail met een CV. Vermeld daarin je adresgegevens, leeftijd, opleiding en de weken waarin je kunt werken. Aanmelden mag vanaf 17 jaar.

Stuur je mail met CV naar sollicitatie@ankerzorg.nl

 

 

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.