Dagbesteding

Dagbesteding vanuit het Anker wordt geleverd in seniorencomplex de Veilinghof (gelegen nabij het Anker). Hiervoor is een aangepaste ruimte beschikbaar, genaamd Ankerpunt.

In het Ankerpunt staat de oudere mens met zijn specifieke zorgen en behoeften centraal.

 

Dagbesteding bij het Anker

In het Ankerpunt staat de oudere mens met zijn specifieke zorgen en behoeften centraal. Hier wordt uitgegaan van uw mogelijkheden. De medewerkers van de dagbesteding vullen dit verder aan. Zo werken we samen met u aan het vergroten of het behouden van uw zelfredzaamheid, waardoor u langer, veilig en zelfstandig thuis kunt wonen. Ook als u bijvoorbeeld ouder wordt, een beperking heeft of op de wachtlijst staat voor een verpleeghuis. Wij bieden een voor u op maat gemaakt programma waarbij levensvreugde en een zinvolle daginvulling centraal staan.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Hoe organiseren wij deze zorg?

We bieden meerdere dagen per week dagbesteding aan. Voor deelname aan dagbesteding is een beschikking nodig van uw gemeente. Het is ook mogelijk om vanuit de indicatie van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) een functie te leveren als overbruggingszorg. Deelname zonder indicatie is ook mogelijk. De kosten komen dan voor uw eigen rekening. Voor vragen over of interesse kunt u contact opnemen met de zorgadviseurs.

De zorgadviseurs zijn te bereiken via: