Wonen met zorg

Zorgcentrum Anker biedt een vertrouwde en veilige omgeving, waar u naast een fijn thuis, ook de passende zorg kunt krijgen die u nodig heeft. Alle ondersteuning die geboden wordt, is volledig afgestemd op de persoonlijke behoefte van u als bewoner. We bieden deze zorg aan op onze locaties Anker te Kesteren en Avondrust te Opheusden.

 

Wonen met zorg bij het Anker

Zorgcentrum Anker biedt een vernieuwde en veilige omgeving, waar u naast een fijn thuis, ook de passende zorg kunt krijgen die u nodig heeft. Alle ondersteuning die geboden wordt, is volledig afgestemd op de persoonlijke behoefte van u als bewoner. We bieden deze zorg aan op onze locaties Anker te Kesteren en Avondrust te Opheusden.

Ons zorgcentrum beschikt over zorg- en verpleegafdelingen.

Daarnaast zijn er huurappartementen beschikbaar in seniorencomplex De Schenkhof en Avondrust.

Wonen met zorg?

Een eigen appartement, terwijl u toch dagelijks wordt begeleid door professionele medewerkers?

Binnen het Anker zijn er meerdere vormen van zorg mogelijk, afhankelijk van de indicatie die u heeft. Zo kunnen wij u ondersteunen bij uw dagelijkse bezigheden waarbij we steeds uw welzijn als uitgangspunt nemen. Op elke afdeling is een gemeenschappelijke ruimte waar u deel kunt nemen aan sociale activiteiten zoals de maaltijd gebruiken en koffiedrinken.

Verpleeghuiszorg

Soms is zelfstandig wonen helaas niet meer mogelijk. U heeft voortdurend behoefte aan zorg en ondersteuning. Het Anker biedt u een veilige en warme omgeving, waar u begeleid wordt door een team van deskundigen. Dit betekent dat alle specialismen die u nodig heeft, met u en uw familie meedenken als het gaat om de juiste begeleiding. U heeft een eigen appartement en woont samen met anderen in een beschermde woonvorm.

Hoe organiseren wij deze zorg?

De zorg wordt geboden door verzorgenden en verpleegkundigen van het team thuiszorg van het Anker. Elke bewoner heeft een eigen EVV-er (Eerst Verantwoordelijk Verzorgende), die verantwoordelijk is voor het coördineren van het gehele zorgproces. Bij vragen of problemen rond de zorgverlening is de EVV-er het eerste aanspreekpunt. 

Vragen of interesse?

Voor vragen over of interesse in wonen in het Anker, kunt u contact opnemen met de zorgadviseurs. Zij kunnen u ook informeren over welke indicatie u nodig heeft voor wonen en zorg in het Anker.

De zorgadviseurs zijn te bereiken via:

Heeft u interesse in een functie bij het Anker of in vrijwilligerswerk dan verwijzen wij u graag naar de pagina vacatures.